logo

Nastava&predavanje

Suvremeno opremljene učionice...

Nastava prilagođena svima...

Zaista se trudimo maksimalno prilagoditi našim kandidatima.

Edukativna nastava prilagođena je Vama i Vašim dnevnim obvezama. Stoga se nastava održava svaki dan, u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a sve u skladu Vaših neodgodivih obveza.

Moderno opremljene učionice uvelike olakšavaju nastavu, ali i stvaraju dodatno zanimanje kod kandidata. Naime, često kandidati misle da je slušanje predavanja dosadno, međutim ponosni smo što to nije slučaj u autoškoli Kružni tok. Svojim zanimljivim izvođenjem nastave, naši instruktori prenose svoje znanje na kandidate, koji će postati vozači na cestama. Upravo zbog toga, važno je kvalitetno održavati nastavu i pojasniti sve nejasnoće ukoliko ih ima.

Kandidati koje smo osposobili, odgovorni su vozači na cesti...

Najsuvremenija oprema u modernim učionicama, stvara osjećaj ugodnosti, a upravo to je ono što mi želimo, da se naši kandidati osjećaju baš kao kod kuće.

Autosimulator

Autosimulatorom stječemo sigurnost prije polaganja vozačkog ispita!

Zasigurno jedna od važnijih stvari koja uvelike utječe na prolaznost kanididata je autosimulator. Rijetke su autoškole koje se mogu pohvaliti takvom opremom, ali nama je zaista važno da naši kandidati budu sigurni u sebe.

Vježbanjem na autosimulatoru vozač stvara osjećaj koji mu pokazuje kako je zapravo sjediti za volanom. Isto tako, našim kandidatima smo omogućili vožnju po svim vremenskim uvjetima, što dodatno povećava njihovo samopouzdanje.

Online upis u autoškolu

Pažljivo ispunite online obrazac i upisani ste u autoškolu.

Facebook