Novosti

Nove špijunke malenog Harley-Davidsona

By September 16, 2013 April 25th, 2016 No Comments

Harleyev novi motocikl malenog obujma na veliko se počeo pojavljivati na indijskim prometnicama.

Ondje naime Harley testira dvokotač koji će se ondje prodavati, ali i proizvoditi u njegovoj indijskoj tvornici koja već sastavlja osam modela ovog branda. Nakon špijunke koju ste vidjeli početkom mjesecaza vas sada imamo dvije nove fotografije ovog dvokotača…

Još otkako je ugasio Buell Harley je ostao bez modela koji bi bio idealan za bikere početnike i one koji tek planiraju početi voziti motocikl. Takav dvokotač u pripremi je već godinama, a konačna potvrda njegova dolaska dobivena je ovog ljeta. Paralelno s potvrdom koja je došla od vrha branda na netu su se počele pojavljivati i prve špijunke tajanstvenog Harleya. Posljednji val donio nam je dvije nove fotke dvokotača s kojim Harley planira napraviti proboj na do sad neosvojena tržišta.

Jedna od fotografija sasvim dobro otkriva dimenzije agregata i opći izgled motocikla. Sam motor vidljivo je manji nego bilo koji pogonski stroj koji Harley trenutno koristi. Već to trebalo bi biti dovoljan dokaz da se ovdje radi o motociklu malenog obujma. Nadalje, elementi dizajna ne odskaču previše od onog što Harley njeguje pa je i to plus tvrdnjama o autentičnosti. Na kraju tu su i registarske oznake koje dolaze iz regije u kojoj se nalazi Harleyeva tvornica pa zabune definitivno ne bi trebalo biti.

 

Izvor: http://www.automotoportal.hr