Naša je obveza budućim vozačima osigurati kvalitetan i siguran put da postanu odgovorni vozači!

Iskustvo nas definira, skoro 30 godina uspješno osposobljavamo kandidate za vozače…

Autoškola Kružni tok otvorena je 1991. godine u Splitu, što znači da skoro 30 godina svojim znanjem i iskustvom osposobljava kandidate za buduće vozače. Iskustvo naših predavača i instruktora neizostavno je, oni svoje znanje prenose dalje, na Vas, buduće vozače koji moraju biti kvalitetni, sigurni i odgovorni na cesti.

Grad Split može se pohvaliti brojnim autoškolama koje su se godinama otvarale. Međutim, Autoškola Kružni tok ponosna je na činjenicu da spada u sam vrh kvalitete rada, upravo to je ono što nas motivira da budemo još bolji. Zbog toga smo nakon dugogodišnjeg iskustva otvorili još jednu autoškolu i to u Kaštelima, kako bismo stanovnicima na tom području osigurali bližu mogućnost upisa u autoškoli.

Poslovnica Split

Poslovnica Kaštel Kambelovac

Kandidati koji upisuju autoškolu u Kružni tok dolaze ciljano.

Znaju za našu posebnu kvalitetu rada i prolaznost na ispitima iz Prometnih propisa i upravljanja motornim vozilom. Isto tako poznato im je koliko ulažemo u naš vozni park, aprostor u kojem borave da bi stekli znanje mora biti ugodan da bi se osjećali kod kuće.

ZNAJU DA SU NAM KANDIDATI NA PRVOM MJESTU I DA ČINIMO SVE KAKO BI MOGLI LAGANO, STRUČNO I BRZO POLOŽITI VOZAČKI ISPIT.

SIMULATOR VOŽNJE

Oslobodite se straha od automobila i doživite stvarnu vožnju uz pomoć simulatora.

Nisu česte autoškole koje se mogu pohvaliti simulatorom vožnje koji uvelike olakšava kandidatima polaganje vozačkog ispita. Osim što su u mogućnosti isprobati stvarnu vožnju ali bez da sjednu u automobil, kandidati se također oslobađaju stresa ukoliko ga ima.

Simulator vožnje omogućuje interaktivno rekonstruiranje cjelokupnog okruženja (ceste, znakova, vozila i krajolika). Virtualni svijet omogućuje kandidatu slobodno kretanje. Na simulatoru je moguće namjestiti brojne situacije u prometu i vremenske prilike.

Kandidati se u virtualnom svijetu susreću s opasnim situacijama koje se mogu dogoditi i u prometu, a korištenje simulatora može ih naučiti pravovaljano reagirati bez ikakvih posljedica. Bez obzira na godišnje doba tijekom kojeg kandidat polaže vozački ispit, pomoću simulatora, može osjetiti kako se vozilo ponaša i na mokroj cesti, u zavoju, na ledu ili snijegu.

Možete zaključiti da su prednosti simulatora brojne, ali ona najvažnija je da autoškola Kružni tok njegovom uporabom bilježi manji broj kandidata koji su pali ispite vožnje, iako moramo naglasiti da su i to zaista rijetki.