Pratite nas na društvenim mrežama
Pratite nas na društvenim mrežama

O nama

30 godina uspješno osposobljavamo kandidate za vozače…
Iskustvo nas definira, skoro 30 godina uspješno osposobljavamo kandidate za vozače…

Naša je obveza budućim vozačima osigurati kvalitetan i siguran put da postanu odgovorni vozači!

Autoškola Kružni tok otvorena je 1991. godine u Splitu, što znači da skoro 30 godina svojim znanjem i iskustvom osposobljava kandidate za buduće vozače. Iskustvo naših predavača i instruktora neizostavno je, oni svoje znanje prenose dalje, na Vas, buduće vozače koji moraju biti kvalitetni, sigurni i odgovorni na cesti.

ZNAJU DA SU NAM KANDIDATI NA PRVOM MJESTU

Kandidati koji upisuju autoškolu u Kružni tok dolaze ciljano.

Znaju za našu posebnu kvalitetu rada i prolaznost na ispitima iz Prometnih propisa i upravljanja motornim vozilom. Isto tako poznato im je koliko ulažemo u naš vozni park, aprostor u kojem borave da bi stekli znanje mora biti ugodan da bi se osjećali kod kuće.

SIMULATOR VOŽNJE

Oslobodite se straha od automobila i doživite stvarnu vožnju uz pomoć simulatora.

Nisu česte autoškole koje se mogu pohvaliti simulatorom vožnje koji uvelike olakšava kandidatima polaganje vozačkog ispita. Osim što su u mogućnosti isprobati stvarnu vožnju ali bez da sjednu u automobil, kandidati se također oslobađaju stresa ukoliko ga ima.

Iskustvo nas definira

Grad Split može se pohvaliti brojnim autoškolama koje su se godinama otvarale. Međutim, Autoškola Kružni tok ponosna je na činjenicu da spada u sam vrh kvalitete rada, upravo to je ono što nas motivira da budemo još bolji. Zbog toga smo nakon dugogodišnjeg iskustva otvorili još jednu autoškolu i to u Kaštelima, kako bismo stanovnicima na tom području osigurali bližu mogućnost upisa u autoškoli.

TU SMO ZA VAS!

Kontakt

Tel. 021 535 195
Mob. 098 328 216
kruznitok@kruznitok.hr