Novosti

Savjeti kod odabira instruktora vožnje

By July 18, 2014 April 25th, 2016 No Comments
  1. Pitajte voditelja za instruktora sa najboljim prolaznim ocjenama i kritikama. Također potražite savjet od prijašnjih kandidata, jer dobar instruktor će imati lojalne kandidate koji će rado preporučiti svog instruktora. Učenje vožnje će potrajati nekoliko mjeseci, po mogućnosti s duplim satima barem jednom tjedno, tako da se prilično puno vremena provede u automobilu s nekim. Instruktor mora biti netko tko nije samo vješt za svoj posao, već ugodan u razgovoru i zna motivirati kandidata.
  2. Provjerite da li je cijena konkurentna. To uključuje više elemenata i nije samo riječ o pronalaženju najjeftinije usluge, već se radi o pronalaženju najbolju vrijednost za novac. Obratite pozornost da je instruktor fleksibilan u večernjim ili ranim jutarnjim satima te da li je spreman za prilagodbu ako bude potrebno.
  3. Saznajte koji tip vozila instruktor vozi. To se možda ne čini važno, ali bilo bi dobro kada bi učili voziti na sličnom automobilu koji će te voziti nakon što dobijete odgovarajuću vozačku dozvolu. U budućnosti ovim savjetom sebi dajete odgovarajući poticaj za sigurnu vožnju u vašem vozačkom životu.

To je osobito važno za učenike s dodatnim potrebama, koji mogu zahtijevati podesivo sjedalo ili volan. Budući da s dobrim autom i dobrim instruktorom naučiti voziti prestaje biti noćna mora i počinje biti san.